En veloverstået Godstransportkonference

Torsdag den 8. juni 2017 afholdte TØF sin årlige Godstransportkonference hos Danske Rederier. Dagen blev startet af en velkomst fra bestyrelsesmedlem Jacob K. Clasen hvor han introducerede dagens første speaker Senior Director Thomas Bagge fra Maersk, som snakkede om Hvordan Maersk arbejder med at skabe en digital kundeoplevelse. Efterfølgende blev der fortalt om Designing digital futures af Programme Director, Christian Villum fra Dansk Design Center. Efter en kort pause gik vi i gang med vores to udenlandske speakere henholdsvis Partner Dennis Kögeböhn fra Hamburg Port Consulting som fortalte om Terminal Automation og Transport Analyst Daniel Veryard fraInternational Transport Forum, OECD som kom ind på Driverless Trucks Transition. Den sidste halvdel af dagen blev hjulpet på vej af bestyrelsesmedlem Poul Bruun, som ordstyre, hvor vi startede med at høre Business Development Manager Kenneth Sandgaard fra FREJA Transport & Logistics A/S fortælle om Freja’s digitale transformation, Cheføkonom Martin Kyed fra IDA kom rundt om Fremtidens Transport giver trafiksikkerhed, tidsgevinster og SØK-gevinster efterfulgt af Salgsdirektør Anton Freiesleben, Scania Danmark A/S og Chefkonsulent Michael Henriques, MOE-Tetraplan & Transport DTU oplæg om Platooning. Inden TØFs formand Anders Hundahl rundende af blev der kort fortalt om ITS World Congress, Copenhagen 2018 af Mads Gaml fra Københavns Kommune.

Vi i TØF er meget tilfredse med en vellykket konference med interessante oplæg.