Nye vinde i TØF

Michael Svane giver posten videre til TØFs nye formand Anders Hundahl

Michael Svane giver posten videre til TØFs nye formand Anders Hundahl

Til den årlige generalforsamling i TØF afholdt d. 23. maj 2017 trådte vores mangeårige formand Michael Svane tilbage og gav pladsen videre til Anders Hundahl fra Asfaltindustrien, som allerede er en del af bestyrelsen. Michael Svane fratræder efter 10 år som formand hos TØF og endnu flere som en del af bestyrelsen. Udover Michael fratrådte TØFs bestyrelses grand old man, Uffe Jacobsen, ligeledes efter mange års trofast tjeneste i TØFs bestyrelse. 

De nye kræfter i bestyrelsen er seniorchefkonsulent Annette Christensen fra DI Infrastruktur, samt seniorkonsulent Morten Brønnum Andersen fra Trafikselskaberne.

Udover udskiftningen i bestyrelsen har TØF også sagt farvel til sin trofaste koordinater igennem mange år, Karen Boyd. Karen stoppede hos TØF den 30. april 2017 og er nu startet hos Ramböll. TØFs nye koordinator er Ida Leth.