Back to All Events

Kollektiv Trafik Konference 2019


  • Comwell Korsør 6 Ørnumvej Korsør, 4220 Denmark (map)

Kom og hør om den kollektive trafiks visioner om klimavenlig trafik og mobilitet

TØF og KTF’s årlige konference om Kollektiv Trafik løber af stablen 7.-8. oktober 2019 på Hotel Comwell Storebælt i Korsør.

I valgkampen stod klima højt på dagsordenen. Regeringens aftalegrundlag omtaler en grøn mobilitetsplan, bindende klimalov samt en klimahandlingsplan. Den nye transportminister Benny Engelbrecht kommer og fortæller om regeringens planer.

Vi har inviteret Klimarådet og Otto Anker Nielsen fra Kommissionen for grøn omstilling af personbiler til at give et indblik i forventninger til forslag og virkemidler, som kan påvirke den kollektive trafik.

Til årets konference vil områdets ændrede organisering og koordinering blive sat i fokus. Repræsentanter fra DOT og Rejsekort vil give os et indblik i hvad der sker på området.

Baseret på erfaringerne fra en række kommuner vil der være indlæg om, hvordan kommunerne, regioner og trafikselskaber sammen kan forbedre mobiliteten på landet. Mød repræsentanter fra bl.a. Fåborg-Midtfyn Kommune, Sydtrafik og NT.

Politikere fra Trafikudvalget inviteres til at give deres bud på den kommende trafik- og mobilitetspolitik.

Vi håber at se jer til konferencen og i debatten om, hvordan spørgsmålene om klima og mobilitet kommer til at påvirke den kollektive trafik i Danmark i de kommende år.


Vi gør opmærksom på at det ikke er det endelige program og at det vil blive opdateret løbende!
Opdateret den 23. september 2019

Mandag - Kollektiv Trafik Konference Program 2019 copy.jpg
Mandag sessioner - Kollektiv Trafik Konference Program 2019 copy 2.jpg
Tirsdag - Kollektiv Trafik Konference Program 2019 copy.jpg
Tirsdag sessioner - Kollektiv Trafik Konference Program 2019 copy 2.jpg
Later Event: October 22
BREXIT 2.0