Kollektiv Trafik Konference 2018

Endnu en Kollektiv Trafik Konference veloverstået og der sendes en stor tak til alle talere der kunne bidrage med mange spændende emner samt de mange deltagere ved dettes år konference i Korsør.

 Som afrunding på konferencen blev Forskningsprisen uddelt, som i år havde fokus på forskning og videnskabeligt arbejde inden for bustrafik. Prisen gik til Jesper Blafoss Ingvardson, fra DTU der fik prisen på baggrund af hans ph.d.-afhandling hvor komiteen især lagde vægt på han artikel Implementation of Bus Rapid Transit in Copenhagen hvori videnskaben kan anvendes i praksis. Prisen ledsages desuden af et legat på 20.000 danske kroner.

JBI DTU vinder.png

Vi i TØF kan endnu engang være stolte over en vellykket og interessant konference og vi glæder os til næste år!