Back to All Events

Den Danske Supply Chain Konference

  • Copenhagen Business School Kilen 2000 Frederiksberg Denmark (map)

Effektivitet.dk og Transportøkonomisk Forening byder dig velkommen til den Danske Supply Chain Konference 2023.

For 29. år i træk afholdes Den Danske Supply Chain Konference, som i år finder sted på CBS, Frederiksberg d. 25. maj. Årets program byder på rigtigt mange spændende oplæg og netværksmuligheder. Som Keynote vil Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV, fortælle om de mange initiatver DSV har igangsat for at blive mere klimavenlig og bæredygtigt. Programmet byder ligeledes på tips og ideer til din fortsatte karriere i Supply Chain - og masser af andre spændende oplæg.


En af de største udfordringer for såvel danske som udenlandske virksomheder er supply chain, og en af de tilbagevendende udfordringer vedrører indkøbsdelen. I en tid med stigende priser, krig, mindre udbud af råvarer og stigende krav til bæredygtighed er udfordringerne kun blevet større. Bæredygtighed og indkøb, i relation til Supply Chain, vil derfor fylde meget på dette års konference.

Som TØF-meldlem får du 500kr i rabat, og hvis du bestiller inden 3. maj, er der yderligere 250kr at spare. Hvis du ikke er medlem af TØF, kan du melde dig ind her: https://www.toef.dk/medlemskab