Back to All Events

Sådan påvirkes transportordførerne!

  • Danske Regioner 22 Dampfærgevej København, 2100 Denmark (map)

TØF inviterer til gå-hjem-møde med de afgående transportordførere fra Venstre og Enhedslisten

Christiansborgs transportordførere spiller naturligt en central rolle når der skal forhandles, indgås forlig, udarbejdes ny lovgivning – og meget andet – på transportområdet. Uanset om man er bruger, virksomhed, forening eller et fællesskab på transportområdet, så går alle grundlæggende ændringer i transporten igennem flere af partiernes transportordførere.

Kristian Pihl Lorentzen (V) og Henning Hyllested (EL), har været transportordførere for hhv. Venstre og Enhedslisten i en årrække, men er netop udtrådt af Folketinget.

Ved dette eftermiddags-møde vil de sammen dele deres erfaringer omkring de større forhandlinger, og give et unikt indblik i hvad der har trukket både den ene og den anden vej. Til mødet får du indsigt i hvad der foregår i kulissen når der træffes milliard-beslutninger på transportområdet. Kristian og Henning vil også komme ind på hvordan både virksomheder, foreninger og personer kan påvirke de politiske beslutningsprocesser.

Henning og Kristian vil hver især holde et kort oplæg om deres respektive bedste og værste øjeblikke som transportordførere. Mødet vil tage form af et dialog-arrangement, hvilket betyder at du som deltager vil have mulighed for at stille spørgsmål til både Henning og Kristian

  • Sted: Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der er også mulighed for at deltage på Teams.

  • Tidspunkt: Onsdag d. 25. januar, kl. 14.00-15.30.

  • Forplejning: Der vil være kaffe, kage, øl/vand og lidt bobler til at runde af på.

  • Pris: 500kr. GRATIS for TØF-medlemmer. Hvis du ikke allerede er medlem af TØF, kan du melde dig selv, eller din organisation, ind her: https://www.toef.dk/medlemskab

  • Tilmelding: Hvis du vil være med fysisk, anbefaler vi en hurtig tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

  • Spørgsmål til de tidligere ordførere: Hvis du allerede nu ved hvad du vil spørge de tidligere transportordførere om, så kan du ved tilmeldingen stille dit spørgsmål.