Back to All Events

Kollektiv Trafik Konference


TØF og KTF’s årlige konference om Kollektive Trafik løber af stablen 8. - 9. oktober 2018 på Hotel Comwell Storebælt i Korsør.

Tilmeld dig nu og deltag i debatten om, hvordan Mobility as a Service (MaaS) kan udrulles i Danmark, og hvilken rolle de kollektive trafikselskaber kan have i udrulningen. Og hør også om den videre udvikling af Rejseplanen og om internationale erfaringer med regulering og egentlig implementering af MaaS.
På konferencen diskuteres, hvordan vi skaber bedre sammenhæng i den kollektive trafik, og udviklingsperspektiverne for jernbanen.

Der planlægges desuden en politisk debat med bl.a. formændene for trafikselskaberne.
På baggrund af erfaringerne i en række kommuner vil der komme oplæg om, hvad kommunerne kan gøre for at forbedre mobiliteten, herunder om byplanlægningens betydning for mobiliteten.
Desuden kan du deltage i en række sessioner om bl.a. mobilitet på landet, den teknologiske udvikling i sektoren og udviklingen i takststrukturer.

Noter tidspunktet og tilmeld dig nu, så du er sikker på at komme med. Der sendes mere detaljeret program ud efter sommerferien.

Vi håber på at se jer i Korsør
KTF & TØF

Earlier Event: September 17
ITS World Congress 2018