Back to All Events

Transport Summer Summit at DTU

Transport Summer Summit: Forskningen, fremtiden og international transport-industri samles 31. maj på DTU                                      

Industrien møder forskere, beslutningstagere og fremtidens eksperter i form af studerende for at sætte fokus på smart mobility, autonome køretøjer, intelligente transportsystemer, trafiksikkerhed, kollektiv transport, railtech, maritimtransport og logistik, når DTU 31. maj 2017 åbner dørene for branchens nye store internationale transport- og logistikkonference, Transport Summer Summit.

Dansk og International på én gang
Konferencen er på én gang en mulighed for at vise de omfattende transport-aktiviteter på DTU på én dag og på ét sted og en mulighed for at samle forskere, industri og beslutningstagere både nationalt og globalt.

”Vi har i år mange internationale oplægsholdere fra blandt andet MIT og fra førende globale virksomheder. Sammen med repræsentanter fra de største danske brancheorganisationer vil de tegne de vigtigste internationale trends og diskutere dansk forskning og industris rolle og muligheder i den internationale udvikling” forklarer Leder af Transport Summer Summit Otto Anker Nielsen.


Tid, sted og tilmelding:

Hvornår: 31. maj 2017 kl. 8 – 16.30
Hvor: Matematiktovet, DTU, 2800 Kgs. Lyngby

Deltagelse er gratis


Noget for enhver smag
Konferenceprofilen er ikke blot blevet mere international, den er også blevet bredere. Med mere end 20 talere, 50 stande, indendørs og udendørs demonstrationer, 6 forskellige ”venues” (i samme område) og 4 forskellige ”spor” der udgør overordnede temaer, er der noget for næsten enhver smag. Men samtidig har konferencen ifølge Otto Anker Nielsen også skiftet karakter:

”Årets konference bliver tættere på en videnskabs- og branchefestival, hvor man som deltager får flere valgmuligheder, men også en gang i mellem bliver nødt til at vælge, hvad man vil opleve. Den tematiske opdeling giver gode muligheder for at komme hele vejen rundt om et emne, der har særlig interesse, f.eks. Smart Mobility, autonome køretøjer, kollektiv trafik, trafiksikkerhed, railtech eller maritim transport og logistik.”


Key note speakers og debatter, bl.a.:

Assaf Biderman, Ass. Director at MIT

Avishai Ceder, Professor Technion-Israel Institute of Technology

Chris Zegras, Ass. Professor MIT Transportation & Urban Planning

Francisco Camara Pereira, Professor DTU Smart Mobility Lab

Peter Sorgenfrei, CEO Autonomous Mobility (Semler Group)

Martin Mose Bentzsen, Ass. Professor TIM DTU Management Engineering

________________________________________

Looking into the challenges of the Maritime Sector and Formulating Solutions

Railways Next Generation

Transport Safety

Planning of Infrastructure for Autonomous Vehicles

Freight Transport and Logistics - automation and digitalization creating new opportunities

The Future of Public Transportation

The Future of Transport Policy Appraisal


Alle veje fører til Demo-torvet
Midt i konferencen ligger Demo-torvet, hvor deltagerne får mulighed for selv at prøve, hvordan den nyeste tekniske udvikling inden for transport og logistik fungerer. De kan få et førstehåndsindtryk og opleve, hvordan udviklingen på transport og logistikområdet radikalt kommer til at ændre vores allesammens hverdag i de kommende år.

Her kan deltagerne blandt andet stifte bekendtskab med smart mobility løsninger, vind-biler, verdensmester-bilen fra Shell Eco Marathon (der kører 1000 km på literen), droner, selvkørende busser og rigtig meget andet.                                            


Demotorvet:

Daimler/Mercedes (selvkørende biler)
Tesla
Integra Drones
LE34 Drones
Nordic Sea Planes
Wind Turbine Racer
Segway Tours
Drive Now
Guided Tours
SAFEgreen Logistics
Skives Kommune præsenterer el-bil-program
DTU Road Runner - Concept Car and Urban Car
DTU Hopper – selvkørende bil udviklet og præsenteret af DTU studerende
Transport Team Challenge - fragt last for milliarder rundt i Europa - til lands til vands og i luften. Først på papiret og derefter med radiostyrede biler, både og fly på vores 5000 kvm. Mini-Europa midt i DTU.